Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Ηλέκτρα Νικολούζου: «Πέρασα μία περίοδο δύσκολη και τοξική στην προσωπική μου ζωή»

«Βγήκα στο φως μαζί με το Μαύρο Ρόδο», είπε η Ηλέκτρα Νικολούζου.

Η Ηλέκτρα Νικολούζου, η τηλεοπτική Αγγελική από το Μαύρο Ρόδο, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για τα σκοτάδια και το φως της ζωής της, το όνειρο που εγκατέλειψε και την «παράλυση» από έρωτα.

Η ηθοποιός ήρθε στην Αθήνα μόνη της, στην ηλικία των 18 ετών, για να σπουδάσει χορό.

Ο χορός ήταν ο μεγάλος της έρωτας, τον οποίο όμως παράτησε, και κάπως έτσι ο δρόμος την έβγαλε στο Θέατρο Τέχνης.

«Κατάλαβα ότι με περιόριζε ο χορός. Έπρεπε να ξυπνάω στις 6 κάθε μέρα, να τρώω συγκεκριμένα πράγματα και να ζυγίζομαι κάθε μέρα. Όταν παράτησα το χορό δεν το είπα στους γονείς μου για να μην τους στενοχωρήσω και μόνη μου επέλεξα να πάω στο Θέατρο Τέχνης», είπε η Ηλέκτρα Νικολούζου.

Η Ηλέκτρα Νικολούζου είπε στη συνέχεια: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι 20 χρόνια με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό. Η ψυχή μας το ξέρει, αλλά έχει απίστευτες αρετές. Ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος όπως ο Μιχαήλ είναι ποιητής. Τον αγαπώ, αλλά ταυτόχρονα θέλω να του βγάλω τα μάτια.

Είμαι τρομερά πειθαρχημένη στη ζωή μου και δεν το θεωρώ προτέρημα, αλλά στον έρωτα παραλύω, παραδίνομαι ολοκληρωτικά, γίνομαι βούτηρο. Άξιζε τον κόπο που έζησα έρωτες και παρέλυσα και θα συνεχίσω να παραλύω. Θα ήθελα να έχω οικογένεια και ακόμη θέλω, αλλά μπορεί να το έχω εξιδανικεύσει μέσα μου, γιατί έλεγα ότι θέλω να κάνω παιδί από έρωτα. Ήμουν υπέρ – ρομαντική».

Η Ηλέκτρα Νικολούζου συμμετέχει στη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και υποδύεται την Αγγελική Σπηλιώτη Καστρινού. Όπως αποκάλυψε, η πρόταση για να παίξει στη σειρά ήρθε σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της.

«Είχα περάσει μία δύσκολη προσωπική ιστορία, έκλεισα τα πάντα και πήγα στην Κέρκυρα. Ήθελα να γιατρευτώ και γι’ αυτό πήγα εκεί, μέχρι που μία μέρα οι γονείς μου διαισθάνθηκαν ότι κάτι καλό θα μου συμβεί και ήρθε η πρόταση για τη σειρά.

Ήρθα στην Αθήνα, συνάντησα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, διαβάσαμε μία σκηνή με την Λεωνίδα Κακούρη και ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Πέρασα μία περίοδο δύσκολη και τοξική στην προσωπική μου ζωή και βγήκα στο φως μαζί με το Μαύρο Ρόδο. Η δυσκολία έφερε μεγάλα δώρα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου