Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ιωάννης Παπαζήσης: «Η συνεπιμέλεια έντυσε την απόφαση που είχα ήδη πάρει»

"Είχα και συνεχίζω να έχω υγιή σχέση με την πρώην σύζυγό μου" τόνισε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά την Πέμπτη στο πλατό της νέα εκπομπής της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν».

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στη σχέση με την πρώην σύζυγο του, Βανέσα Αδαμοπούλου και τα παιδιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαζήσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να είσαι πατέρας είναι δύσκολο για τις ευθύνες που οφείλεις ηθικά μέσα σου να δώσεις στο παιδί σου. Παίρνοντας ένα διαζύγιο αυτό γίνεται πιο δύσκολο. Ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω με θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο είναι ελάχιστος και δεν είναι επιλογή μου».

«Όταν είσαι μόνος σου αναγκαστικά γίνεσαι και μητέρα, ενώ αν είστε στο ίδιο σπίτι μοιράζονται οι ευθύνες. Δεν θέλω να του στερήσω στιγμές και φέρω τύψεις που δουλεύω 15 ώρες τη βδομάδα».

«Δεν έχω κάνει κάτι νομικά για την συνεπιμέλεια. Ήρθε και έντυσε την απόφαση που είχα πάρει ήδη.

Δειτε το βιντεο εδω

 Δεν ήξερα από νόμους και τέτοια. Εμείς είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί. Είχα και συνεχίζω να έχω υγιή σχέση με την πρώην σύζυγό μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Ιωάννης Παπαζήσης στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου