Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: «Είχε αρρωστημένο βλέμμα, παρενοχλούσε την ανήλικη αδερφή μιας γειτόνισσας»

«Μία φορά πήγα στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ήταν τόσο γλίτσας που σηκώθηκα κι έφυγα».

Στο Πρωινό βγήκε σήμερα τηλεφωνικά μια γειτόνισσα του 53χρονου από τον Κολωνό.

Όπως εξήγησε η ίδια, ο άνθρωπος αυτός της είχε ριχτεί μέσα στο μαγαζί του, ενώ είχε παρενοχλήσει και την ανήλικη αδερφή μιας άλλης γειτόνισσας.

«Ζω στη γειτονιά 15 χρόνια. Μία φορά πήγα στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ήταν τόσο γλίτσας, που δεν ψώνισα, είπα ότι δεν βρίσκω αυτό που θέλω κι έφυγα. Δεν είπα κάτι στον σύζυγό μου γιατί θα δημιουργούσε θέμα. Ο άντρας μου, από μόνος του, μου έλεγε να αποφεύγω να πηγαίνω στο μαγαζί γιατί δεν του άρεσε η φάτσα του. Ήταν διαχυτικός, εριστικός και είχε ένα βλέμμα όχι υπεράνω πάσης υποψίας.

Είναι ένα τίποτα και το ήξερε, προσπαθούσε να είναι κάποιος. Το βλέμμα του ήταν καθαρά αρρωστημένο. Το Σεπτέμβριο είχα παρκάρει μπροστά στο μαγαζί του και πήγα να βάλω τα παιδιά μέσα, ηλικίας 6 και 3 ετών, “καλημέρα στα παιδάκια” είπε. Δεν του μίλησα, γύρισα και τον κοίταξα με ένα βλέμα ότι δεν θα ξανακοιτάξεις τα παιδιά μου», είπε η γειτόνισσα του 53χρονου.

Κλείνοντας, η γυναίκα είπε: «Μια γειτόνισσα μού είχε αναφέρει ότι παρενοχλούσε την ανήλικη αδερφή της. Να σταματήσουν να τον λένε υπεράνω πάσης υποψίας αυτό το κάθαρμα και όσους καθόντουσαν με αυτό το κάθαρμα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου