Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Πρόεδρος εκδιδόμενων γυναικών: Ο Μίχος είχε έρθει με τη 12χρονη στον οίκο ανοχής – Την εξέδιδε με επώνυμους πελάτες

«Έφερε και άλλα παιδιά»

Αποκαλύψεις για την υπόθεση που αφορά τη 12χρονη από τον Κολωνό έκανε έξω από την Ευελπίδων το πρωί της Τετάρτης (12/10) η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών.

 Όπως τόνισε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι είχε επισκεφτεί μαζί του τον οίκο ανοχή της στο Γκάζι.

Η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας, Ντίνα Καρατζιώτη παρουσιάστηκε στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει βίντεο μέσα από τον οίκο ανοχής που διατηρεί στα οποία, όπως υποστηρίζει φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη ενώ ανέφερε πως την «εξέδιδε με επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς».

Σύμφωνα με τη γυναίκα δεν ήταν το πρώτο κορίτσι που έφερνε ο 53χρονος στον χώρο που διατηρεί.

Απαντώντας δε στο ό,τι έχει να κάνει με το πώς άφηνε να γίνονται τέτοια πράγματα στην επιχείρηση που διατηρεί, η ίδια απάντησε ότι τις στιγμές που γινόταν αυτό, εκείνη απουσίαζε.

«Ήρθα να καταθέσω για αυτό το τέρας αλλά δεν με δέχτηκε η ανακρίτρια. Ερχόταν στον χώρο μου που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε και την ανήλικη να πάει με πελάτες, με επώνυμους πελάτες. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες πριν τρεις μήνες. Είχε φέρει και άλλα παιδιά» τόνισε η Ντίνα Καρατζιώτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου