Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Λουκία Παπαδάκη: «Ο Χρήστος Πολίτης δεν ψεύδεται»

"Κανείς δεν ακυρώνει τίποτα. Απολύτως τίποτα" διευκρινίζει η Λουκία Παπαδάκη

Με αφορμή τη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη πολυσυζητημένη συνέντευξη του Χρήστου πολίτη με τον οποίο και συνεργάστηκε επί σειρά ετων στην τηλεοπτική δουλειά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

Σε μια πρόσφατη χειμαρρώδη συνέντευξη του ο Χρήστος Πολίτης, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσατε στη «Λάμψη», έβγαλε μια απίστευτη πικρία. Είπε πως ήταν ριγμένος, όχι όμως μόνο οικονομικά. Μίλησε για το κακό σενάριο και για τις υψηλότερες αμοιβές των συναδέλφων του. Υπήρχαν κόντρες παρασκηνιακά;

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα λόγια συναδέλφων και πόσο μάλλον του συγκεκριμένου που σέβομαι και αγαπώ πολλά χρόνια. Είχα μια στενή σχέση και μια στενή φιλία.

Σας ρωτώ γιατί οσιαστικά φάνηκε σαν να ακυρώνει μια πορεία 15 ετών. Ήταν ο πρωταγωνιστής.

Κανείς δεν ακυρώνει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Απλώς ο κύριος Πολίτης μετά από αυτή τη θυριώδη καριέρα νομίζω ότι δικαιούται να ομιλεί όπως θέλει. Δεν ψεύδεται νομίζω. Από εκεί και πέρα το ότι αποφάσισε να το επικοινωνήσει είναι προσωπική επιλογή και για εμένα δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Ο Χρήστος Πολίτης είναι ο Χρήστος Πολίτης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου