Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Είπα να μη μείνω πίσω λόγω αυτού που συνέβη στο παρελθόν»

"Μεγαλώνοντας, πατάς πάνω σε προηγούμενες εμπειρίες σου και ζυγίζεις τα πράγματα" διευκρινίζει η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Με αφορμή τη σειρά «Έρωτας Φυγάς» παραχώρησε συνέντευξη η Μαριάννα Πολυχρονίδη στο περιοδικό My TV και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Η γοητευτική ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είπε το «ναι» στην καθημερινή σειρά εποχής προσπερνώντας το άδοξο τέλος της τελευταίας τηλεοπτικής της εμφάνισης.

Η τηλεοπτική επιστροφή σου σηματοδοτείται μέσα από τη δραματική σειρά εποχής του OPEN, «Έρωτας φυγλας». Ποια στοιχεία σε έκαναν να απαντήσεις θετικά στην πρόταση;

Αρχικά, το ότι μου τηλεφώνησε ο σκηνοθέτης Βασίλης Τσελεμέγκος, τον οποίο αγαπώ πολύ και έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Έπειτα, μου άρεσε πως πρόκειται για μια δραματική σειρά εποχής αλλά και τα πρώτα σενάρια που διάβασα. Επιπλέον, όταν μου είπε ο σκηνοθέτης ποιοι άλλοι θα βρίσκονται στη σειρά, είπα «πάμε».

Ήσουν επιφυλακτική, λόγω μτου άδοξου τέλους της προηγούμενης σειράς που συμμετείχες (σ.σ.: «Ο πρίγκιπας της φωτιάς») ή σε κάλυψε το παραπάνω πακέτο;

Μεγαλώνοντας, πατάς πάνω σε προηγούμενες εμπειρίες σου και ζυγίζεις τα πράγματα. Προσωπικά, ρώτησα και έμαθα ότι τα πράγματα είναι πολύ… open στο OPEN. Επομένως, αφού υπήρχαν τόσα θετικά στοιχεία που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, είπα να είμαι κι εγώ… open και να μη μείνω πίσω λόγω αυτού που συνέβη στο παρελθόν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου