Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Μαρία Κωνσταντάκη: «Έχουμε υπάρξει στο ίδιο σπίτι και ήμουν πιο μόνη από ποτέ»

"Το 90% των σχέσεων που βλέπω δεν το ζηλεύω" ομολογεί η Μαρία Κωνσταντάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλςη συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κωνσταντάκη στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου με αφορμή την καθημερινή σειρά εποχής στο OPEN, «Έρωτας φυγάς».

Η γνωστή ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο κεφάλαιο έρωτας εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αγαπά και την μοναχικότητα της.

Ειδικότερα, η Μαρία Κωνσταντάκη εξομολογήθηκε πως «η αλήθεια είναι ότι με τα social media ο κόσμος νιώθει μια φοβερή οικειότητα στο να μιλήσει λες και είναι ο κολλητός μας, είτε ως κριτής και μάλιστα με απαξιωτικό τρόπο. Όλα αυτά είναι σημάδια ότι κάπως δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τις δικές μας ζωές. Γιατί, αν ήμασταν, δεν θα ασχολιόμασταν με τις ζωές των άλλων.

«Η συντροφικότητα είναι κάτι που θα ήθελα να βιώσω αλλά, από την άλλη, επειδή βαδίζουμε σε περίεργους καιρούς και όχι τόσο αγγελικά πλασμένους, το 90% των σχέσεων που βλέπω δεν το ζηλεύω». Άλλωστε, όπως παραδέχεται η ίδια στη συνέντευξη της, η ηθοποιός έχει περάσει από τοξικές σχέσεις στο παρελθόν.

«Έχω υπάρξει και σε αυτό, έχω υπάρξει σε σπίτι με άνθρωπο και ήμουν πιο μόνη από ποτέ. Προτιμών, λοιπόν, τη μοναχικότητα μου από το να είμαι σε μια μοναξιά με τον άλλον. Ιδανικά, θα ήθελα να έχω μια σχέση και να είναι όλα φανταστικά. Επειδή, όμως, οι καιροί είναι περίεργοι, δεν ζηλεύω. Από όλα τα ζευγάρια που ξέρω, ένα – δύο είναι που θα πω «αχ, βρε παιδί μου, μια πολύ υγιής σχέση». Αν έρθει μια ωραία, υγιής σχέση είναι καλοδεχούμενη. Να μπω σε μια διαδικασία σχέσης μόνο και μόνο για να έχω κάποιον να βγαίνω το Σάββατο ή για να μην είμαι μόνη την Κυριακή; Όχι. Υπάρχουν οι φίλοι μου, με τους οποίους περνάω φανταστικά» συμπλήρωσε η Μαρία Κωνσταντάκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου