Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Γερολυμάτος: «Την γυναίκα μου δεν την απάτησα ακριβώς, περίπου»

'. Δεν μπορούσα με μια γυναίκα και το ομολογώ. Γιατί; Δεν είναι κακό αυτό" δηλώνει ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Γιώργος Γερολυμάτος το απόγευμα της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ερμηνευτής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο κομμάτι του έρωτα και της απιστίας καθώς και τη γνωριμία με την σύζυγο του.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γερολυμάτος εξομολογήθηκε πως «αγαπάς μόνο μια φορά αληθινά. Δηλαδή τώρα με την γυναίκα μου δεν είμαι μόνο ερωτευμένος, ξεπερνάω τα σύνορα του έρωτα και την αγαπώ. Είναι πολύ πιο μεγάλη και σφαιρική η έννοια. Ερωτευόμαστε πολλές φορές στη ζωή μας, η αγάπη όμως πιστεύω πως έρχεται μόνο μια φορά».

«Ήμουν γυναικάς πολύ. Μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες και δεν ήμουν πιστός. Δεν μπορούσα με μια γυναίκα και το ομολογώ. Γιατί; Δεν είναι κακό αυτό. Κάποιες κοπέλες που έκαναν σχέση μαζί μου ανακάλυπταν ότι είχα και παράλληλη σχέση και γινόταν χαμός. Αλλά όμως ήμουν πολύ ευγενής, γλυκός, τρυφερός, δεν έβρισα ποτέ και δεν σήκωσα ποτέ το χέρι μου σε γυναίκα».

«Έκανα σχέσεις αλλά απλώς όλο και κάτι συνέβαινε. Μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου. Δεν είχε καμία σχέση με τη δουλειά, ήρθε με παρέα στο μαγαζί που τραγουδούσα και έγινε αυτό το ξαφνικό. Ήταν η επίσημη αγαπημένη μέχρι που την στεναχώρησα μια φορά και σηκώθηκε και έφυγε» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Δειτε το βιντεο εδω

«Την απάτησες;» αναρωτήθηκε, αμέσως, η Μαρία Μπακοδήμου για να δώσει την απάντηση ο Γιώργος Γερολυμάτος «όχι ακριβώς, περίπου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου