Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Μιμή Ντενίση: «Αν δεν ήταν η απόσταση ίσως να μην είχαμε χωρίσει»

"Δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι μας ο Σωτήρης" εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση.

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση προχώρησε η Μιμή Ντενίση για τον πρώην σύζυγο της, Σωτήρη Πολύζο όταν βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1. Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχθηκε πως η απόσταση έπαιξε τον καταλυτικό παράγοντα στο να χωρίσει το ζευγάρι.

Ειδικότερα, η Μιμή Ντενίση εξομολογήθηκε πως «είναι πάντα κομμάτι της οικογένειας μας.

Πάντα. Δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι μας ο Σωτήρης. Στο σπίτι μας μένει, έρχεται, πηγαίνουμε εμείς στο δικό του. Δηλαδή αν δεν ήταν η απόσταση ίσως και να μην είχαμε χωρίσει με τον Σωτήρη».

«Απλώς ήταν τόσο δύσκολο γιατί μένει μόνιμα στον Βόλο και έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο από εκεί μέχρι την Μακεδονία και μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Εγώ είμαι πάρα πολύ πνιγμένη εδώ».

«Ήταν πολύ δύσκολη σαν συμβίωση. Όμως επειδή είναι αληθινή η σχέση και η αγάπη μας δεν γινόταν να χωρίσουμε και οικογενειακά. Αγαπώ την μαμά του, τα αδέλφια του, εκείνον η μαμά μου τον λάτρευε, αγαπάει την αδελφή μου. Είναι σαν μπαμπάς της Μαριτίνας ο Σωτήρης όλα τα χρόνια και ήμασταν και φίλοι πολύ πριν παντρευτούμε» πρόσθεσε η Μιμή Ντενίση στη συνέντευξη που παραχώρησε στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου