Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης συγκινεί για την Μαριάννα Τουμασάτου – «Πραγματική αγκαλιά μάνας»

Στην πιο τρυφερή του εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης...

Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη στον Alpha.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε την τρυφερή του συνάντηση όταν η συζήτηση μεταφέρθηκε σε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο. Την Μαριάννα Τουμασάτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα η Μαριάννα είναι ο άνθρωπος που με έκανε να αγαπήσω την δουλειά. Ήταν μια πραγματική αγκαλιά, μια πραγματική αγκαλιά μάνας. Σε μια πολύ τρυφερή ηλικία που ήμουν εγώ, στην πρώτη Γυμνασίου συναντηθήκαμε αν θυμάμαι καλά και είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μου».

«Και εκείνη και ο Αλέξανδρος και η μικρή τους. Δηλαδή όποτε τους βλέπω, λέω η αδελφή μου. Τους νιώθω οικογένεια γιατί και οι ίδιοι, όταν με κοιτάνε στα μάτια, νιώθουν μια ζεστασιά».

«Δεν συμβαίνει πολύ εύκολα αυτό. Για αυτό είπα και πριν πως ήταν πολύ εύκολη φέτος η επιλογή μου να πάω θεατρικά στην κυρία Δανδουλάκη, γιατί σε κοιτάζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου