Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Σαλίνα Γαβαλά: «Ο πατέρας μου με σύστησε ως φίλη στη νέα του οικογένεια»

"Υπήρξαν κάποια γεγονότα τα οποία σίγουρα προκάλεσαν γρατσουνιές στην ψυχή μου" παραδέχθηκε η Σαλίνα Γαβαλά.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η Σαλίνα Γαβαλά το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha. 

Η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απουσία σχέσεων με τον πατέρα της, το γεγονός που της στιγμάτισε την μνήμη καθώς και την απώλεια του.

Πιο συγκεκριμένα, η Σαλίνα Γαβαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τα κείμενα και τις παραστάσεις μου προσπαθώ να λύσω διάφορα θέματα που με απασχολούν. Κάποιες παλιές πληγές να τις κλείσω, όπως επίσης κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς. Ένας από αυτούς είναι σίγουρα και η σχέση με τον πατέρα μου. Η απουσία του και όχι η απώλεια του γιατί δείναι ότι δεν είναι ότι ήταν στη ζωή μου και το θυμάμαι ότι χώρισαν. Ήμουν πολύ μικρή όταν πήραν διαζύγιο οι δικοί μου και δεν έχω μνήμες».

«Υπήρξαν κάποια γεγονότα τα οποία σίγουρα προκάλεσαν γρατσουνιές στην ψυχή μου έστω κι αν ήθελα να το παραδεχτώ».

«Ένας κακός χειρισμός δικός του συνέβη όταν συναντηθήκαμε, όχι τυχαία, προγραμματισμένα. Με σύστησε ως «η φίλη από την Αθήνα». Ήμουν αρκετά μικρή αλλά δεν με σύστησε σαν κόρη. Και ήμουν από προηγούμενο γάμο, δεν ήμουν ένα παιδί που… Η γυναίκα του σαφώς ήξερε την ύπαρξη της μητέρας μου και τη δική μου» πρόσθεσε, επίσης, η Σαλίνα Γαβαλά στη δημοσιοράφο Μένια Κούκου ο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Απολογήθηκε βέβαια μετά αλλά εγώ νόμιζα ότι δεν μου προκάλεσε κάποιο σοκ. Εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι προφανώς κάτι σοβαρό ήταν γιατί σε όποιον κι αν το πω σοκάρεται».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου