Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ο Χάρης Ρώμας ξεσπά: «Στην φερόμενη ως δημοσιογράφο θα το πάω μέχρι τέλους»

"Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια, αίσχος, κάνοντας ένα ψήφισμα στο Twitter το οποίο λέει: "Πιστεύετε ότι ο Χάρης Βρώμας ήξερε ότι ο βιαστής και μαστροπός βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι;"

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου το μεσημέρι της Πέμπτης και μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο γνωστός δημιουργός τόνισε ότι κινείται νομικά κατά συγκεκριμένης δημοσιογράφου και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος

«Κίνησα τη διαδικασία του αυτόφωρου. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος που δηλώνει τοποθετημένη και στην ευρύτερη αριστερά σε ένα site που διαβάζεις ακραία, με εμπλέκει… Αισθάνεται η συγκεκριμένη κυρία ότι οι πολιτικές μας ιδέες δεν συνάδουν και έτσι είναι 100%.

Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια, αίσχος, κάνοντας ένα ψήφισμα στο Twitter το οποίο λέει: «Πιστεύετε ότι ο Χάρης Βρώμας ήξερε ότι ο βιαστής και μαστροπός βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι; Α) Ναι το ήξερε το καθίκι. Β) Όχι δεν το ήξερε». Δηλαδή σπρώχνει και τον κόσμο προς το «καθίκι».

Η κριτική που δέχτηκα από προσκείμενο site για την υποψηφιότητά μου στον δήμο Χαλανδρίου, τελείωνε με μια φωτογραφία που φιλάω ένα παιδάκι που το κρατάει από το χέρι της μια φίλη μου, λέγοντας: «Θυμίζουμε στον κύριο Ρώμα ότι τα παιδάκια δεν τα φιλάμε και δεν τα χαϊδεύουμε». Ένα site το οποίο λιβανίζει την νυν διοίκηση του δήμου και κάνει στον Χάρη Ρώμα μια κριτική.

Στην κοπέλα την φερόμενη ως δημοσιογράφο θα το πάω μέχρι τέλους. Δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα από εδώ και πέρα. Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα», τόνισε ο Χάρης Ρώμας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου