Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Λιάγκα: «Συνάδελφοι έβλεπαν στον αέρα τις φωτογραφίες και φρίκαραν»

"Άρα αυτοί που έχουν δει τις φωτογραφίες κανονικά διώκονται" υπογράμμισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Χειμαρρώδης ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της, το μεσημέρι της Πέμπτης, σχετικά με την δικογραφία της υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό. 

Μάλιστα, τόσο η ίδια η παρουσιάστρια όσο και η υπόλοιπη ομάδα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα φωτογράφισαν πολλάκις τον Γιώργο Λιάγκα για όσα είπε στον αέρα μια ημέρα νωρίτερα.

«Θα σας δώσω μια συμβουλή. Όσοι έχετε στα χέρια σας τη δικογραφία της 12χρονης και έχετε δει φωτογραφίες, αυτές που περιλαμβάνονται στη δικογραφια, το ότι κατέχει κάποιος αυτό το υλικό είναι ποινικό αδίκημα που δεν το εξαιρεί η δημοσιογραφική δεοντολογία. Παραμένει κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σας το λέω συμβουλευτικά, επιτρέψτε μου, γιατί έχω χειριστεί τέτοιες υποθέσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου

«Λέτε για τις φωτογραφίες που έγιναν αναφορές από συναδέλφους ότι τις έχουν δει. Να σας ρωτήσω κάτι εάν εσείς γνωρίζετε. Αυτές οι φωτογραφίες είναι στη δικογραφία;» αναρωτήθηκε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη για να λάβει καταφατική απόκριση από τον δικηγόρο και να συμπληρώσει πως «εμείς δεν τις έχουμε δει και κάποια στιγμή χθες ρώτησα και τον Πέτρο Κουσουλό, είστε παρόντες όλοι, αν έχει κάτι από αυτές και μου είπε όχι. Γιατί, λέω, συνάδελφοι είναι με το κινητό και λένε ότι έχουν φωτογραφίες».

«Η αλήθεια είναι πως ο κάθε δημοσιογράφος στα χέρια του όλο το υλικό το δημοσιογραφικό, από που είναι η πηγή του καθένα αφορά στην ελευθερία του τύπου και όχι μόνο» υπογράμμισε, στο τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζίνα» στο STAR. «Αυτή την κουβέντα την κάνουμε, για να καταλάβει ο κόσμος, γιατί υπάρχουν δημοσιογράφοι και όχι μόνο ένας που έχουν πει δημόσια ότι στα χέρια τους την ώρα του ζωντανού έβλεπαν τις φωτογραφίες και φρίκαραν και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την εκπομπή στη συνέχεια. Άρα αυτοί που τις έχουν δει κανονικά διώκονται».

Αν και η Ζήνα Κουτσελίνη ουδέποτε κατανόμαστε τον Γιώργο Λιάγκα, σαφές είναι πως εννοεί τον ίδιο καθώς μια μέρα νωρίτερα έλαβε χώρα το παρόν συμβάν στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου