Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Έχω φάει πολλή κατακραυγή για το γυμνό»

"Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι αυτό είναι τέχνη" τόνισε, μέσα σε όλα, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς στο πλατό του After Dark, τη νύχτα της Κυριακής, στο OPEN. 

Η διαγωνιζόμενη του J2US και πρώην ένοικος του Big Brother αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επαγγελματική της διαδρομή και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για το γεγονός ότι πόζαρε γυμνή για ζωγράφους.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή εξομολογήθηκε πως «στο Big Brother πήγα ξεκάθαρα για τα λεφτά. Νόμιζα ότι θα κερδίσω. Ο άνθρωπος όταν βρίσκεται σε απόγνωση τελείως κάνει πράγματα που μπορεί μετά να πει ότι δεν χρειάζονταν. Δεν θέλω να μετανιώνω τις κινήσεις μου, μαθαίνω από αυτές, κάτι έχω πάρει, κάτι θα δώσω, με βοηθούν και εξελίσομαι αλλά το κίνητρο ήταν καθαρά τα λεφτά. Είχα και έχω οικονομικό πρόβλημα και αυτό θα λυθεί όπως λύνεται όλα αυτά τα χρόνια. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη με αυτό».

«Έχω εργαστεί σαν plus size model, έτσι ξεκίνησα. Ξεκίνησα ποζάροντας για ζωγράφους, πολύ ωραίο και δυστυχώς έχω φάει πολλή κατακραυγή αυτό γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι αυτό είναι τέχνη. Ακούει γυμνό και είναι… Έχω εργαστεί και σαν ηθοποιός, αυτό σπούδασα άλλωστε στην σχολή της Έλντας Πανοπούλου και με αυτό ασχολούμαι όλα αυτά τα χρόνια. ‘Επαγγελματικά δηλαδή στο θέατρο είμαι 13 χρόνια και επίσης έχω ασχοληθεί και γω με το Youtube απλά δεν είμαι πολύ συνεπής γιατί είναι πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στο late night του OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου