Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Βάσια Τριφύλλη «κόλαφος» για Σταμάτη Φασουλή: «Σου εύχομαι να μην τον γνωρίσεις ποτέ, έχει στεναχωρήσει πολλούς συναδέλφους»

"Δεν τον συμπαθώ, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο ταλέντο στο show αλλά... εκεί ο Σταμάτης" δηλώνει η Βάσια Τριφύλλη για τον γνωστό σκηνοθέτη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη. 

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, την πολύκροτη υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, με αφορμή την πρόσφατη δικαστική τους διαμάχη, ενώ άφησε τις αιχμές της για τον Σταμάτη Φασουλή.

«Μόνο τηλεόραση βλέπω πλέον, ούτε γκόμενο δεν βλέπω. Έχω πέσει με τα μούτρα στο γκομενιλίκι μου με την τηλεόραση» δηλώνει με το δικό της χιούμορ η Βάσια Τριφύλλη, ενώ παραδέχεται ότι θα ήθελε να συμμετάσχει στο J2US.

«Ο Σταμάτης Φασουλής δεν έχει καμία σχέση με show, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο ταλέντο στο show αλλά… εκεί ο Σταμάτης. Δεν τον συμπαθώ κιόλας. Σου εύχομαι να μην τον μάθεις, φαντάσου κάνω και τον σταυρό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και προσθέτει: «Δεν μου έκανε κάτι προσωπικά, θα τον είχα σφάξει. Το λέω για να μη σε στεναχωρήσει όπως στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους από εμάς».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βάσια Τριφύλλη πήρε θέση και για το επεισόδιο ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό και πως ο κατηγορούμενος ηθοποιός είχε ζητήσει συγγνώμη ενώπιον όλου του θιάσου. «Είχα πει στη Σοφία να μην το συνεχίσει. Ωραία, και τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;».

«Εν τη ρύμη του λόγου το είπα, δεν το είπα ως επαγγελματική διαστροφή της κοπέλας» απαντά η ηθοποιός στην Πένυ Καβέτσου για το σχόλιο «ανακατώστρα» που έκανε για τη Σοφία Παυλίδου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου