Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: «Παρουσιαστές θα λογοδοτήσουν, δεν θα αφήσουμε κανέναν σε χλωρό κλαρί»

"Η 34χρονη θα έπρεπε να είναι ήδη ελεύθερη. Δεν βλέπει το φως του ήλιου" δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία έχει αναλάβει ο ίδιος. 

Ο ποινικολόγος κατηγορεί ανοιχτά δημοσιογράφους και εκπομπές για «στήσιμο» της υπόθεσης και απειλεί με μηνύσεις συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Θέλω επιτέλους η ελληνική κοινωνία να μάθει τι έχει συμβεί και πώς βρέθηκε κατηγορουμένη μία μητέρα που είναι απλώς μία χαροκαμένη μάνα. Ο κύριος Καρακούκης και ο κύριος Καλογρηάς είναι δύο συνηθισμένοι ιατροδικαστές. Ο Γρηγόρης Λέων έγινε σταρ ξαφνικά, ενώ δεν έχει κάνει ποτέ ιατροδικαστική εξέταση και νεκροψία-νεκροτομή» δηλώνει ανοιχτά ο Αλέξης Κούγιας.

«Υπάρχουν εκπομπές οι οποίες έχτισαν αυτή την υπόθεση Πισπιρίγκου και όλοι αυτοί οι παρουσιαστές θα λογοδοτήσουν» προειδοποιεί ο ποινικολόγος.

Δειτε το βιντεο εδω

«Η κυρία Πισπιρίγκου και οι Αρχές φοβήθηκαν ότι οι συγκρατούμενές της, επειδή φέρεται να σκότωσε 3 παιδιά, θα μπορούσαν να της αφαιρέσουν τη ζωή. Δεν προαυλίζεται με τις υπόλοιπες κρατούμενες. Βγαίνει 7 η ώρα το βράδυ, εκείνη την ώρα επικοινωνούμε και στο τηλέφωνο, δεν βλέπει το φως του ήλιου» αποκαλύπτει για την κατηγορουμένη ο Αλέξης Κούγιας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου