Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: «Ξυπνάνε οι ορμόνες της και την πληρώνω εγώ»

"Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος αλλά θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς όταν βγει το μωρό" δηλώνει η Ιωάννα Τούνη

Για την εγκυμοσύνη και τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη. 

Το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια γνωστού νυχτερινού κέντρου και απάντησαν στους δημοσιογράφους για όσα συμβαίνουν τελευταία στη ζωή τους και την αναμονή της γέννησης του πρώτου τους παιδιού.

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατοσούρες και εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος αλλά θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς όταν βγει το μωρό» δηλώνει η Ιωάννα Τούνη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά χαριτολογώντας: «Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ».

«Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος» ξεκαθάρισε η Ιωάννα Τούνη, ενώ για το ενδεχόμενο να κάνουν κάτι μαζί τηλεοπτικά η γνωστή influencer αναφέρει: «Έτσι κι αλλιώς με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση κι εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου