Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ξένια Καλογεροπούλου: «Ήταν μεγάλο βάσανο όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερνα»

«Υπέφερα στον κινηματογράφο γιατί γίνονταν όλα βιαστικά και πρόχειρα και κάποιες φορές με κακά σενάρια. Στο θέατρο ήμουν πιο ευτυχής», λέει η Ξένια Καλογεροπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα έδωσε η Ξένια Καλογεροπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή της.

«Δεν ξέρω εάν έχω συμμετάσχει ξανά σε μία τόσο καλή δουλειά. Η πρόταση για την παράσταση μου είχε γίνει πριν “στραβωθώ”», είπε αρχικά η Ξένια Καλογεροπούλου για την παράσταση «Θείος Βάνιας» και συμπλήρωσε: «Το χιούμορ στη ζωή μου είναι απαραίτητο».

Η Ξένια Καλογεροπούλου είπε στη συνέχεια: «Δύσκολες περιόδους στα επαγγελματικά όλοι περνάμε. Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα. Υπέφερα στον κινηματογράφο γιατί γίνονταν όλα βιαστικά και πρόχειρα και κάποιες φορές με κακά σενάρια. Στο θέατρο ήμουν πιο ευτυχής».

Η Ξένια Καλογεροπούλου ανέφερε επίσης: «Έγινα επίτιμη καθηγήτρια στον Βόλο και έπρεπε να ετοιμάσω κάποιον λόγο. Ξεκίνησα να ανακαλώ αναμνήσεις και σκέφτηκα να γράψω ένα βιβλίο με τίτλο “Πριν τα ξεχάσω”. Πήγα στην σχολή υποκριτικής στην Αγγλία αλλά δεν μου άρεσε λόγω του παλιακού καθηγητή».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Ξένια Καλογεροπούλου είπε: «Σε μία παράσταση για παιδιά πρέπει να έχεις ένα πρώτο επίπεδο κατανοητό αλλά να έχει και πράγματα που είναι εκεί αλλά δεν τα καταλαβαίνεις. Έτσι είναι και στον έρωτα. Μου φαίνεται αμφίβολο εάν θα υπάρχω το 2024 αλλά μου αρέσει που μου προτείνουν δουλειές».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου