Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Λεωνίδας Κακούρης: «Έγραψα να σας συστήσω τη σύζυγό μου στο Μαύρο Ρόδο κι άρχισαν από κάτω σχόλια να ζήσετε»

"Δηλαδή τι να πεις; Ειδικά αν είσαι με κάποια που ζηλεύει" είπε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο Λεωνίδας Κακούρης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο. Στις «Άγριες Μέλισσες» υποδυόταν το ζευγάρι με την Κατερίνα Διδασκάλου και συχνά στα social media εύχονται να είναι αληθινό ζευγάρι. Εκείνος όμως είναι παντρεμένος με την Αλίκη Στεφανοπούλου και μας αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν.

«Ανέβασα μια φωτογραφία με την Ηλέκτρα Νικολούζου και έγραφα: “Να σας συστήσω τη σύζυγό μου στο “Μαύρο ρόδο”, έχει γούστο ο Θέμης Καστρινός». Και άρχισαν από κάτω σχόλια: “Να ζήσετε. Ταιριάζετε. Να είστε ευτυχισμένοι”. Δηλαδή τι να πεις; Ειδικά αν είσαι με κάποια που ζηλεύει», αναφέρει αρχικά ο ηθοποιός.

Που προφανώς δεν είσαι.

Για αυτό και είμαστε τόσο πολύ καιρό μαζί.

Η μετέπειτα σύζυγός σου Αλίκη Στεφανοπούλου έπαιζε βιόλα στην ορχήστρα του μιούζικαλ «Μάλα» του Νίκου Καρβέλα, όπου πρωταγωνιστούσες πλάι στην Άννα Βίσση.

Ναι, τότε γνωριστήκαμε, το 2001, στις πρόβες, και μάλιστα ήταν και η Κατερίνα (σ.σ. Διδασκάλου) στον θίασο. Είχαμε παίξει πάλι μαζί στη «Γόβα στιλέτο» στον ΑΝΤ1, τότε η Κατερίνα μόλις είχε έρθει από Αμερική, νομίζω ότι ήταν το ’93. Και μετά ξανασυναντηθήκαμε στις «Άγριες μέλισσες» πριν από τρία χρόνια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου