Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ήταν προσβλητικό αυτό, μιλήσαμε, αλλά δεν ήταν ωραία κουβέντα»

«Με είχε ενοχλήσει που μου είχαν αφαιρέσει τα τατουάζ σε ένα περιοδικό, με είχαν διαλέξει για το εξώφυλλο, δεν πήγα μόνη μου», λέει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός απάντησε και για τα τατουάζ της, τονίζοντας πως ήταν προσβλητικό που ένα περιοδικό αποφάσισε να της τα σβήσει με photoshop, όταν την έκανε εξώφυλλο.

«Στις πρεμιέρες δεν καλώ πολύ κόσμο, ήρθαν λίγοι δικοί μου γιατί με αγχώνει. Έχω κάνει τατουάζ τον σύζυγό μου, εκείνος όχι. Είναι προσωπικό πράγμα το τατουάζ. Δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει κάποιος αν δεν κάνει το όνομά σου τατουάζ. Ούτε ότι σ’ αγαπάει αν κάνει το όνομά σου.

Με είχε ενοχλήσει που μου είχαν αφαιρέσει τα τατουάζ σε ένα περιοδικό, με είχαν διαλέξει για το εξώφυλλο, δεν πήγα μόνη μου. Και ήταν λίγο προσβλητικό αυτό. Το συζητήσαμε, αλλά δεν ήταν ωραία κουβέντα. Δεν με αναγνώρισα όταν είδα το εξώφυλλο», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε: «Μπορεί ο Κιμούλης να επανέρχεται στο θέατρο, αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου