Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Συγκινεί η Φωτεινή Δάρρα: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, ζω τη φάση της άρνησης»

"Ναι, ήταν άρρωστη, αλλά ήταν αρκετά ξαφνική η επιδείνωσή της και στο τέλος παρακαλούσαμε να απελευθερωθεί" δήλωσε η Φωτεινή Δάρρα.

Η Φωτεινή Δάρρα παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στην Μαρία Ρουμελιώτου κι αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της και το πόσο δύσκολα τη βίωσε.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του J2US έφυγε από τη ζωή η μητέρα σου. Πόσο δύσκολο ήταν για σένα;

Όποτε και να χάσεις τη μαμά σου, ορφανεύεις. Δεν υπάρχει ηλικία. Η μητέρα μου έλεγε «από μάνα ορφανεύεις» και είχε δίκιο. Η μάνα μου όμως ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελε να τα παρατήσω. Οι άνθρωποι από την παραγωγή με έπαιρναν τηλέφωνο, ανησυχούσαν αν θα είμαι στο live. Δευτέρα την έχασα, Τετάρτη έγινε η κηδεία στη Ζάκυνθο και Πέμπτη πήγα στην πρόβα. Και θα μιλήσω πάλι για τον Πάνο. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να μην το βάζει κάτω έχοντας φάει αυτή την κατραπακιά, δεν σου επιτρέπεται να το βάλεις εσύ κάτω. Και επιπλέον η δική μας δουλειά είναι θεραπεία. Ο Πάνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του έστειλα μήνυμα ότι πέθανε η μαμά μου για να του πω ότι δεν θα τον αφήσω.

Αλλά μου λείπει πολύ η μαμά μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, να την πάρω τηλέφωνο, να της μιλήσω. Ζω ακόμα τη φάση της άρνησης. (Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.) Όταν πήραμε τα δεκάρια στο δεύτερο live, έλεγα «γιατί να μην είναι εδώ να με δει, να χαρεί;».

Ήταν άρρωστη η μητέρα σου;

Ναι, ήταν άρρωστη, αλλά ήταν αρκετά ξαφνική η επιδείνωσή της και στο τέλος παρακαλούσαμε να απελευθερωθεί. Περάσαμε δύσκολα και πιο δύσκολα από όλους ο πατέρας μου, που είναι 92. Έζησαν 67 χρόνια μαζί.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου