Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Στην αρχή με μπέρδευαν με τον Μπουγιούρη και τον Μουμούρη»

"Έχω κλείσει θυμάμαι ξενοδοχείο σε περιοδεία και λέω: θέλω να κλείσω ένα δωμάτιο. "Ναι, κύριε Μπουγιούρη" μου λένε" δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί στην παράσταση Photograph 51 στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, που είχε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας.

 Ο γνωστός ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το θέμα και μίλησε για τις φορές που τον έχουν μπερδέψει με άλλους ηθοποιούς στο παρελθόν.

«Ήμασταν ίδια γενιά με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τον Μάξιμο Μουμούρη. Ήμασταν οι τρεις καβαλιέρος, ήμασταν ίδια γενιά και είχε πλάκα αυτό. Και παρουσιαστές μας μπέρδευαν τότε, γιατί ήμασταν πολύ νέοι ηθοποιοί και μόλις είχαμε βγει. Συμβαίνει αυτό» ανέφερε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός αφηγήθηκε και ένα συγκεκριμένο περιστατικό με μία κράτηση σε δωμάτιο ξενοδοχείου. «Έχω κλείσει θυμάμαι ξενοδοχείο σε περιοδεία και λέω: θέλω να κλείσω ένα δωμάτιο. «Ναι, κύριε Μπουγιούρη» μου λένε. Ε λέω εντάξει, να τους το χαλάσω; Λες να πάει κι ο Μπουγιούρης την ίδια μέρα στο ξενοδοχείο;» είπε χαριτολογώντας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου