Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα»

Η αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Παράσχος για τον συνάδελφο του.

Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές». Μάλιστα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αποκάλυψε πως η… ομοιότητα με τον συνάδελφο του, Θανάση Πατριαρχέα του έχει στερήσει μέχρι και δουλειά!

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παράσχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Για ένα χρονικό διάστημα στην αρχή του Σασμού περπατούσα στον δρόμο και με φώναζαν γιατρό! Τότε τα μούσια μου ήταν πιο μεγάλα και απλά χαιρετούσα και γω από ευγένεια. Δούλευα σε ένα εστιατόριο στη Γλυφάδα, που το έλεγαν Σασμός, ένα άτομο που μπαίνει μέσα μού φωνάζει και εκεί «γεια σου γιατρέ». Τότε έμαθα πως με έλεγαν έτσι γιατί ήταν ο γιατρός στον Σασμός που έκανε υποκριτικά ο Θανάσης Πατριαρχέας».

«Μια φορά έτυχε να μην είμαι στο μαγαζί και έμαθα ότι πήγε ο Θανάσης Πατριαρχέας για φαγητό! Πρέπει να γνωριστούμε με αυτό τον άνθρωπο και να προτείνω, αφού μοιάζουμε τόσο πολύ, να παίξουμε κάπου τα αδέλφια».

«Έχω χάσει δουλειά και σε σειρά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα. Είναι μια άλλη σειρά, που δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα, που ήταν να πάρω έναν ρόλο και μου είπαν πως δεν γίνεται γιατί μοιάζω πάρα πολύ με τον Πατριαρχέα. 

Δειτε το βιντεο εδω

«Τέλεια, όλα καλά θα πάνε» λέω» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Παράσχος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου