Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Κάτια Ταραμπάνκο: «Στο Survivor ο κόσμος είδε τι εστί Κάτια»

"Σίγουρα δεν θέλω να ξαναπάω στο Survivor" ξεκαθάρισε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Την Κάτια Ταραμπάνκο συνάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στα πλαίσια της ταξιδιωτικής του εκπομπής στο MEGA, Fishy με την οποία και πήγαν μέχρι την όμορφη Λευκάδα.

 Μέσα σε άλλα, το όμορφο μοντέλο και πρώην παίκτρια των GNTM και Survivor μίλησε για τις εμπειρίες από τα δυο αυτά ριάλιτι καθώς εξέφρασε και τη διάθεση να ακολουθήσει τον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο παραδέχθηκε πως «το GNTM μου προσέφερε αναγνωρισιμότητα, άνοιξαν πολλές καινούργιες πόρτες και ακούστηκε ότι θέλω να ασχοληθώ με την ηθοποιία. Έχω και καλλιτεχνικό όνομα, έπρεπε να το κάνω γνωστό» για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια πως «σίγουρα δεν θέλω να ξαναπάω στο Survivor».

«Στο πρώτο ριάλιτι που πήγα άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια. Αυτό άλλαξε με το Survivor. Ο κόσμος με υποστήριξε, είδε τι εστί Κάτια. Φέτος που ξαναμπήκα όμως άκουσα λίγα αρνητικά σχόλια γιατί είχα ανεβάσει τον πήχη. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες, δεν τρώμε».

Δειτε το βιντεο εδω

«Το ιδανικό σενάριο για μένα σε 5, 6 χρόνια από τώρα θα ήταν να έχω κάνει 5, 6 ταινίες και αρκετά σίριαλ. Προτιμώ το σινεμά και την τηλεόραση» συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο στην ταξιδιωτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy στο MEGA.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου