Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Κόλαφος η Ελένη Τσιριγκάκη για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση: «Έβαλε δικηγόρο να μου πάρει την τηλεόραση και το ψυγείο»

«Έφτασα σε σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου. Όταν τα χρήματα τελείωσαν ως διά μαγείας, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει», είπε η Ελένη Τσιριγκάκη.

Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Ελένη Τσιριγκάκη, η οποία ξέσπασε και μίλησε έξω από τα δόντια για τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Μπιθικώτση.

«Μπήκα σε αυτή τη σχέση δίνοντας λευκή επιταγή και στα οικονομικά μου. Όταν γνώρισα την απέναντι πλευρά ήταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Οπότε εγώ αναγκάστηκα να δώσω τα σπίτια μου στη Μύκονο, να φύγω από τον αγαπημένο μου τόπο για να στηρίξω αυτή τη σχέση. Τον αγάπησα και έκανα συνειδητά οικογένεια μαζί του.

Έφτασα σε σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου. Όταν τα χρήματα τελείωσαν ως διά μαγείας, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει. Μου ανακοίνωσε το χωρισμό λέγοντας πως είναι ευθυνόφοβος και ότι δεν μπορεί να σηκώσει τα βάρη της οικογένειας. Οικονομικά τα έδωσα όλα για να τον σηκώσω ξανά όρθιο», είπε αρχικά η Ελένη Τσιριγκάκη.

Δειτε το βιντεο εδω

Η Ελένη Τσιριγκάκη είπε στη συνέχεια: «Δίνω αγώνα με δύο κοριτσάκια μόνη μου. Μέχρι τώρα είχα αξιοπρέπεια και τώρα παρακαλάω. Έχει προσπαθήσει να έρθουμε κοντά, αλλά δεν έχω τέτοια επιθυμία. Πριν ένα μήνα μού έβαλε δικηγόρο για να μου ζητήσει την τηλεόραση και το ψυγείο από το σπίτι. Που εγώ είχα βάλει πλάτη και για τον αέρα που αναπνέαμε. Πλήρωσα αυτή την επιλογή με το αίμα της καρδιάς μου. Όταν έμεινα έγκυος, ο Γρηγόρης ήθελε να μένει σε ξεχωριστό διαμέρισμα. Προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου