Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Κατερίνα Καινούργιου: «Με πιάνει η ψυχή μου, το ότι το παιδί τους είναι δολοφόνος δεν φταίνε σε τίποτα»

"Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα ήμασταν στο ΟΡΕΝ, κοιτιόμαστε μεταξύ μας όλοι και λέμε: κάτι δεν πάει καλά εδώ" αποκαλύπτει για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά η Κατερίνα Καινούργιου. 

Στην Ευελπίδων βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, προκειμένου να ζητήσουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την άποψή της για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, και θυμήθηκε τις πρώτες σκέψεις που έκανε τότε με τους συνεργάτες της.

«Θέλω να πω κάτι… με πιάνει η ψυχή μου. Το ότι το παιδί τους είναι δολοφόνος αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν φταίνε πουθενά. Σκεφτείτε σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκονται που έχουν «χάσει» τη νύφη τους, μακριά απ’ το εγγόνι τους, το παιδί τους είναι στη φυλακή. Τους βλέπω και με πιάνει η ψυχή μου» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιγέλασε για έναν μήνα όλη την ελληνική κοινωνία και τις αρμόδιες Αρχές κάνοντας τον θλιμμένο. Έχουν επιπλέον συναισθηματικό βάρος, αυτό λίγο το ‘χετε;» σχολίασε επί του θέματος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Προτεραιότητα θα πρέπει να είναι το παιδί. Αυτά ξεκινάνε από την οικογένεια» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν νομίζω ότι πιστεύει κανείς ότι οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα πάρουν ποτέ την επιμέλεια της μικρής Λυδίας» ανέφερε από την πλευρά του ο Στέλιος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δειτε το βιντεο εδω

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα ήμασταν στο ΟΡΕΝ και έβγαινε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με τρεμάμενη φωνή, τον ρωτούσαν τι έχετε να δηλώσετε; και αντί να πει να τους πιάσω με τα χέρια μου τους δολοφόνους, γύρισε και είπε: να μη συμβεί σε άλλη οικογένεια. Και κοιτιόμαστε μεταξύ μας όλοι και λέμε: κάτι δεν πάει καλά εδώ» αποκαλύπτει η Κατερίνα Καινούργιου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου