Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη για το λάθος»

"Ως επικεφαλής της εκπομπής οφείλω μία συγγνώμη" υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μέσα από τον αέρα του Happy Day θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωινό της Πέμπτης να απολογηθεί για το λάθος που έκανε στενός της συνεργάτης μια μέρα νωρίτερα. 

Ο λόγος για τον Λευτέρη Μητσόπουλο, στη στήλη του οποίου και σημειώθηκε το λάθος.

Έτσι, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω λίγο την προσοχή σας, γιατί θέλω να πω ότι το Ολοκαύτωμα, όπως όλοι γνωρίζετε, και οι εκατομμύρια ζωές που χάθηκαν σε μία από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας θεωρείται και δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτό σαν γεγονός, είναι τόσο σοβαρό και έχει στοιχειώσει τις ζωές όλων των ανθρώπων και είναι ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί και δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθεί».

«Δεν είναι τυχαίο ότι την 27η Ιανουαρίου έχει θεσπιστεί η ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος και αναγνωρίζεται από την Ελλάδα. Είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο πως κανένα αστείο, έστω και χωρίς πρόθεση και χωρίς σκοπό και ασυνείδητα και ασυναίσθητα δεν πρέπει να ταυτίζεται με αυτό το γεγονός».

«Επειδή έγινε ένα λάθος από έναν συνεργάτη της εκπομπής μας και πέρασε ένα πλάνο του Άουσβιτς στη στήλη του Λευτέρη Μητσόπουλου. Με το χέρι στην καρδιά, ζητώ συγγνώμη και εκπροσωπώντας τον συνεργάτη μας που έκανε αυτό το λάθος και χωρίς πρόθεση.

Δειτε το βιντεο εδω

 Φυσικά ζητώ συγγνώμη και για εμάς, γιατί ως επικεφαλής της εκπομπής οφείλω μία συγγνώμη, αν τυχόν δημιουργήθηκε κάποιος λάθος συνειρμός και στενοχωρήσαμε κάποιους ανθρώπους» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου