Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό – «Να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας»

"Είπε εμένα ο Αμβρόσιος όργανο του Διαβόλου;", ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου - "Ευχαριστώ τον συνάνθρωπο Αμβρόσιο για τις κατάρες για την υγεία μου", σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε έξαλλος από το πλατό της εκπομπής.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση με τον Ανδρέα Καραγιάννη και το δημοσίευμα για τον πρώην μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος μίλησε με υβριστικά σχόλια κατά κάποιων παρουσιαστών.

«Ο Αμβρόσιος ξεσπά και αποκαλεί κάποιους παρουσιαστές «όργανα του Διαβόλου». Επίσης, κυκλοφορεί και μία φωτογραφία μου μαζί με τις δηλώσεις αυτές. Είπε εμένα ο Αμβρόσιος όργανο του Διαβόλου;», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν τη θέλω την προσευχή του, μια χαρά καθαρή είναι η ψυχή μου», τόνισε η παρουσιάστρια.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είχε εκφραστεί με καυστικό τρόπο κατά των πρόσφατων δηλώσεων του Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Ό,τι θέλεις λες, Ανδρέα (Καραγιάννη)! Ξεπερνάς τα εσκαμμένα! Αν είναι να λες αυτά που λες, καλύτερα να έρχεσαι εδώ. Όργανα του Διαβόλου η Κατερίνα και εγώ, που έβγαλα ένα λογύδριο από το Υγεία, γιατί εγώ βγήκα και απάντησα. Ευχαριστώ τον συνάνθρωπο Αμβρόσιο για τις κατάρες για την υγεία μου. Εγώ είχα τους καλύτερους γιατρούς και πιστεύω στην Επιστήμη, γι’ αυτό επανήλθα», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτόν τον Μεσαίωνα που σπείρετε με αυτόν τον τρόπο, όχι οι πνευματικοί άνθρωποι της Εκκλησίας αλλά κάτι τέτοια φαινόμενα και αντιδραστικοί άνθρωποι που δηλητηριάζουν τη θρησκευτική και κοινωνική συνείδηση. Είναι ανεπίτρεπτα και ανιστόρητα», επισήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υψηλούς τόνους.

Δειτε το βιντεο εδω

«Με κάνεις έξαλλο! Πάω να πάρω μερικές τζούρες οξυγόνο να αποτοξινωθώ από την τοξίνη σας!», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποχώρησε έξαλλος από το πλατό της εκπομπής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου