Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Η Φαίη Σκορδά ενοχλημένη από τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο»

"Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου", λέει η Φαίη Σκορδά.

Ο τρόπος με τον οποίο απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μουστάκη μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή, προκάλεσε αίσθηση. 

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της στον αέρα του Πρωινό μας.

«Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μουστάκη, παίρνοντάς της το μικρόφωνο.

Η Φαίη Σκορδά, η οποία παρακολουθούσε έκπληκτη το βίντεο, είπε στη συνέχεια ενοχλημένη: «Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Όταν μπαίνει σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο».

«Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…», είπε η Φαίη Σκορδά και διέκοψαν για το διαφημιστικό διάλειμμα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου