Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Άσπα: «Η μητέρα μου μετά την απώλεια του Mad Clip προσπαθεί να συνεχίσει με τη βοήθεια ειδικού»

"Δεν μπορούμε άλλωστε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε αυτό που συνέβη" είπε η Άσπα.

Η Άσπα έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για την απώλεια του αδερφού της, Mad Clip.

Βγήκες στη δισκογραφία ύστερα από μια οδυνηρή προσωπική απώλεια, τον απροσδόκητο θάνατο του αδελφού σου, Mad Clip. Ήταν μεγαλύτερο το βάρος για να που το δυστύχημα συνέπεσε με εκείνη τη στιγμή;

Είναι ακόμη πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ και τότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Εκείνο το διάστημα πήγαινα στο στούντιο και δοκίμαζα διάφορα demo, κάτι το οποίο λειτουργούσε σαν ψυχοθεραπεία, ξεχνιόμουν. Ξεκίνησα έτσι και όχι για να κυνηγήσω καριέρα ως τραγουδίστρια. Ό,τι συνέβη από εκεί και πέρα ήταν συγκυριακό.

Εσείς ως οικογένεια πώς διαχειρίζεστε την απώλεια ενάμιση χρόνο τώρα;

Θαυμάζω τη μητέρα μου, είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη θα είχε καταφύγει σε φαρμακευτική αγωγή. Προσπαθεί να συνεχίσει- εννοείται με τη βοήθεια ειδικού. Δεν μπορούμε άλλωστε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε αυτό που συνέβη. Θυμόμαστε τον αδελφό μου και τον κρατάμε πάντα ζωντανό μέσα μας.

Εσύ χρειάστηκε να απευθυνθείς σε ειδικό για να διαχειριστείς την απώλεια;

Το έχω σκεφτεί, αλλά δεν το έχω κάνει. Είμαι τυχερή γιατί έχω δίπλα μου καλές φίλες, που είναι στήριγμα. Ωστόσο ποτέ δεν λέω ποτέ.

Τι κρατάς από τον Mad Clip και τι θα ήθελες να κρατήσει το κοινό από εκείνον;

Το ότι ήταν αληθινός, ήταν ο εαυτός του. Λάτρευε αυτό που έκανε. Πραγματικά, ήταν η ζωή του, ήταν η καψούρα του.

Από τον αδελφό σου τι θα θυμάσαι;

Πολλά! Αυτό που με δίδαξε και μου άφησε παρακαταθήκη είναι να μην το βάζω ποτέ κάτω. Αυτό πρέσβευε και ο ίδιος. Ήταν πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ έχω υπάρξει παλαιότερα ηττοπαθής, εκείνος ποτέ, είπε η Άσπα στο Hello.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου