Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Δανάη Μπάρκα: «Μέχρι στιγμής δηλώνω μεγάλη αγάπη για το Mega»

"Έχω μια μεγάλη αγάπη κι ένα μεγάλο σεβασμό για το κανάλι που ανήκω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Φαντάζομαι προς το Πάσχα θα είναι αυτά ανακοινώσιμα".

Τη Δανάη Μπάρκα εντόπισε η Σοφία Ραφτοπούλου από το Πρωινό μας, μετά το τέλος του Πάμε Δανάη και την ρώτησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και την εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega. Εκείνη απάντησε σε όλα…

«Η σεζόν είναι τέλεια, τα περνάμε πάρα πολύ ωραία, όπως ακριβώς βλέπετε, γελάμε πολύ, κάνουμε τις τρέλες μας και προσπαθούμε να είμαστε μια ωραία παρέα», είπε η Δανάη Μπάρκα και στη συνέχεια ανέφερε για το συμβόλαιό της:

«Αυτά, χρονικά τουλάχιστον, δεν είμαι σε θέση να τα αποκαλύψω. Έχω μια μεγάλη αγάπη κι ένα μεγάλο σεβασμό για το κανάλι που ανήκω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Φαντάζομαι προς το Πάσχα θα είναι αυτά ανακοινώσιμα.

Η διάθεσή μου είναι να βρίσκομαι σε ομάδες που έχουμε κοινό όραμα και αισθητική και κοινά θέλω και σε ένα κανάλι που μας αγαπάει, μας έχει στηρίξει, μας στηρίζει και το στηρίζουμε, που αυτή τη στιγμή είναι το Mega.

Δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Θα δοκίμαζα πράγματα που θεωρώ ότι μου ταιριάζουν και που θα είχαν κάτι να πουν και στον κόσμο. Η δική μου διάθεση είναι θετική για το πρωινό όσο περνάμε καλά και τώρα περνάμε πολύ καλά για να μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ξυπνάμε και ερχόμαστε με χαμόγελο και αυτό είναι ευλογία και τύχη. Το να σκεφτώ ή να πω κάτι άλλο θα ήταν αχαριστία και δεν θέλω καθόλου να το ρισκάρω για το κάρμα μου».

Δειτε το βιντεο εδω

«Όσο είσαι καλά εκεί που είσαι, είναι πολύ δύσκολο να απιστήσεις, κυρίως εγκεφαλικά και μετά σωματικά. Μέχρι στιγμής δηλώνω μεγάλη αγάπη για το Mega και για τους ανθρώπους του Mega. Αν δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θα υπήρχαμε κι εμείς», τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου