Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ελεονώρα Μελέτη: «Τι δουλειά έχεις κορίτσι μου να στέλνεις φωτογραφίες σε παντρεμένο με παιδί;»

"Απάντησα, εξαφανίστηκαν τα προφίλ, άλλαξαν τα ονόματα, τα domain. Το μήνυμα δεν έλεγε κάτι. 

Ήταν μια φωτογραφία που θεωρώ ότι αδικούσε και το ίδιο το κορίτσι που την έστελνε" ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκαν απόψε στην εκπομπή Έλεος ο Ηλίας Ψινάκης κι η Αννίτα Πάνια. Η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μήνυμα που είχε στείλει μία κοπέλα στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

«Είναι πιο άσχημο αυτό που γίνεται, από αυτό που κάνουμε και γελάμε. Δεν γελάμε με τους ανθρώπους, αλλά με ανθρώπους που έχουν θράσος. Απάντησα, εξαφανίστηκαν τα προφίλ, άλλαξαν τα ονόματα, τα domain. Το μήνυμα δεν έλεγε κάτι. Ήταν μια φωτογραφία που θεωρώ ότι αδικούσε και το ίδιο το κορίτσι που την έστελνε. Δηλαδή εγώ θα την ξαναέβγαζα, αν την έβλεπα» δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είναι ότι εκείνη την στιγμή πας στοχευμένα και ξέρεις ποιος είναι αυτός που στέλνεις. Νέο κορίτσι, όμορφο, σαν τα κρύα νερά, τι δουλειά έχεις να στείλεις την φωτογραφία αυτή σε έναν παντρεμένο με παιδί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Το κάνουν επάνω στον χαβαλέ. Δεν θα κάνω σκηνές. Καταρχήν έχω φοβερή εμπιστοσύνη στον Θοδωρή κι είναι ένας άνθρωπος, που αν τον γνωρίσεις, ξέρεις και την ποιότητά του και τις αρχές του. 

Δειτε το βιντεο εδω

Στενοχωριέμαι και με θλίβει να μην υπάρχει σεβασμός. Με προβληματίζει» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου