Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Γιώργος Μπένος: «Ντράπηκα να το πω στους γονείς μου, το ξεπέρασα επειδή μίλησα με την αδερφή μου»

"Στο Γυμνάσιο, ας πούμε, επειδή έκανα πολλή παρέα με κορίτσια και λιγότερο με αγόρια αυτό έγινε πολλές φορές ο λόγος για να με δείξουν με το δάχτυλο. Γιατί κάνει παρέα αυτός με κορίτσια; 

Μήπως είναι gay;" δήλωσε ο Γιώργος Μπένος.

Ο Γιώργος Μπένος πέρασε το κατώφλι του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε για την κλειστή περιοχή στην οποία μεγάλωσε και τα σχόλια που άκουγε.

«Είχε πολλά καλά, αλλά και πολλά κακά. Τα καλά είναι ότι μεγάλωσα σε μία γειτονιά κι έπαιζα έξω με τους φίλους μου. Τα αρνητικά είναι ότι μεγαλώνεις σε μια κοινωνία που θα πούνε εύκολα κάτι για εσένα, θα σε κρίνει κι υπάρχει αυτό το τι θα πει ο κόσμος για εσένα. Αυτό με κάνει έξαλλο. Το άκουγα πάρα πολύ και πάντα διαφωνούσα. Τι νοιάζει τον άλλον τι θα κάνω, τι θα πω ή πως θα ντυθώ και με ποιον θα κάνω παρέα; Στο Γυμνάσιο, ας πούμε, επειδή έκανα πολλή παρέα με κορίτσια και λιγότερο με αγόρια αυτό έγινε πολλές φορές ο λόγος για να με δείξουν με το δάχτυλο. Γιατί κάνει παρέα αυτός με κορίτσια; Μήπως είναι gay; Δεν είναι το θέμα αν είσαι ή όχι, αλλά γιατί ο άλλος μπαίνει στην διαδικασία να σε κρίνει από κάτι.

Έχουν μάθει ότι για να είσαι ενταγμένος σε μια κοινωνία, ένα αγόρι πρέπει να κάνει παρέα με τα αγόρια κι ένα κορίτσι με τα κορίτσια. Το πήρα πολύ βαριά γύρω στα 15. Αυτό μου δημιούργησε ένα κλείσιμο κι έγινε η αφορμή για να δεχτώ και κάποιο bullying. Είχα χαρτάκια στα βιβλία ότι μετά το τέλος του μαθήματος θα… Απειλητικά. Τώρα πια το έχω ξεπεράσει, αλλά δεν το έχω ξεχάσει» ανέφερε ο Γιώργος Μπένος.

«Έκανα το λάθος να μην το εκμυστηρευτώ σε κάποιον δικό μου… Έχασα πολύ χρόνο με το να μην το λέω. Φοβήθηκα και ντράπηκα να το πω στους δικούς μου. Σίγουρα ήταν λάθος που δεν το έκανα. 

Δειτε το βιντεο εδω

Ο λόγος που το ξεπέρασα είναι επειδή το είπα στην μεγάλη μου αδερφή και μου είπε μην ντρέπεσαι για κάτι και δεν είναι κακό να το πεις στην μαμά και στον μπαμπά, αφού είναι δίπλα μας. Από εκεί άρχισα να διαχειρίζομαι το πράγμα πολύ καλύτερα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μπένος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου