Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Αφού κλάψεις, θρηνήσεις, μπορείς να βρεις μια γλυκύτητα στον πόνο»

"Οι απώλειες είναι κάτι πολύ δύσκολο για έναν δικό μας άνθρωπο που χάθηκε", εξομολογείται η Άντζελα Γκερέκου.

Για την εμπειρία της από την αγιογραφία και την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλο μίλησε η Άντζελα Γκερέκου στο Πεμπτουσία TV. 

Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός εξομολογείται τη βοήθεια που έχει βρει στην πίστη, προκειμένου να απαλύνει τον πόνο που βίωσε σε δύσκολες στιγμές της ζωής της.

«Η αγάπη μου για την αγιογραφία ξεκίνησε από την επαφή που είχα μέσα από μία ευλογημένη συνάντηση με έναν πατέρα της Μονής Δοχειαρίου, που μου γνώρισε την Αγία Φιλοθέη. Αγάπησα το βίο αυτής της μοναχής, εντυπωσιάστηκα από το έργο της», δηλώνει η Άντζελα Γκερέκου.

«Οφείλω να πω ότι τον τελευταίο χρόνο με βοήθησε πάρα πολύ και σε δικά μου θέματα, απώλειες και δύσκολες στιγμές. Για μένα είναι ένα είδος προσευχής και σύνδεσης πνευματικής με τον ανώτερο εαυτό μας. Μία γαλήνη και μία ηρεμία στην ψυχή», εξομολογείται η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Η προσευχή με έχει βοηθήσει πολύ, είτε η αναζήτηση και το διάβασμα», τονίζει η Άντζελα Γκερέκου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Αυτός ο σπόρος της αισιοδοξίας που σου δίνει η πίστη σου, αφού κλάψεις, θρηνήσεις, γιατί οι απώλειες είναι κάτι πολύ δύσκολο για έναν δικό μας άνθρωπο που χάθηκε, μετά μπορούμε να βρούμε μία γλυκύτητα σε αυτόν τον πόνο μέσα από την αισιοδοξία και την πίστη ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Όλοι χρειαζόμαστε να έρθουμε σε επαφή με το πιο καθαρό, αγνό και φωτεινό εαυτό μας μέσω της πίστης μας», καταλήγει η Άντζελα Γκερέκου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου