Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Γιωρίκας Πιλίδης: Η πρώτη αντίδραση της συντρόφου του μετά την αποβολή από το Survivor

"Από τον Γιώργο δεν δέχθηκα κάποια κλήση, ούτε οι δικοί του, οπότε το αποκλείω", δηλώνει η Όλγα Καρπουζίδου.

Την είδηση πως ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star λόγω παράβασης βασικών κανόνων του παιχνιδιού έκανε γνωστή στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός. 

Στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού, ο παρουσιαστής ενημέρωσε πως οι δύο άντρες δεν θα συνεχίσουν στο reality επιβίωσης, αφήνοντας τους υπόλοιπους με το στόμα ανοιχτό.

Η κάμερα του Super Κατερίνα συνάντησε τη σύντροφο του Γιωρίκα Πιλίδη, Όλγα Καρπουζίδου, η οποία έκανε το πρώτο της σχόλιο επί του θέματος.

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Μπορεί όντως να βρήκε τρόπο να πάρει φαγητό. Νομίζω πως τον δικαιολογώ, είναι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης» ανέφερε αρχικά η Όλγα Καρπουζίδου.

«Το θεωρώ δίκαιο, βέβαια, γιατί έφυγαν και τα κορίτσια (Δαλάκα – Χατζηανδρέου) για αυτόν τον λόγο. Δε μπορούν να κρατήσουν τον Γιώργο και να διώχνουν τα κορίτσια», σημειώνει.

Τι απαντά στην κατηγορία ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασε τον κανονισμό της επικοινωνίας;

«Από τον Γιώργο δεν δέχθηκα κάποια κλήση. Μίλησα και με τους δικούς του. Ούτε αυτοί είχαν κάποια κλήση, οπότε το αποκλείω σίγουρα, γιατί νομίζω ότι θα έπαιρνε εμένα τηλέφωνο. Ούτε η παραγωγή με πήρε να με ενημερώσει τι γίνεται», ξεκαθαρίζει ο Όλγα Καρπουζίδου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Εγώ είχα στείλει τις προάλλες, στο πρώτο spoiler που είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο Γιώργος. Μου είπαν όχι. Δεν περίμενα να μου πουν και κάτι άλλο, οπότε δεν ξαναπροσπάθησα», δηλώνει η Όλγα Καρπουζίδου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου