Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο Γιώργος Λιάγκας δίνει σκληρή απάντηση: «Δεν ξέρω αν παίρνετε λεφτά περίεργα, από κάτω, από πάνω»

"Εγώ τα ίδια λεφτά παίρνω και μάλιστα όλα νόμιμα", τονίζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή την πρώτη αντίδραση στην κάμερα της Όλγας Τρέμη, μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σχέση τους, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια συγκεκριμένη αναφορά – απάντηση σχετικά με την αμοιβή του. 

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι τα χρήματά του είναι όλα νόμιμα, ενώ σημείωσε ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στην ίδια εταιρεία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα έπρεπε να τον προστατεύσουν.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Γνωρίζετε όλοι τις αντιδράσεις που δημιούργησε η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου σε περιοδικό, που αναφέρθηκε στην επαφή του με την κα Όλγα Τρέμη. Εμείς τοποθετηθήκαμε και εγώ είπα ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν την είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά αυτοί που δεν τον προστάτεψαν, μάλιστα, όταν είναι ομόσταβλοι.

Το περιοδικό και το μέσον που εργάζεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ίδια εταιρία. Άρα λοιπόν ένας νοήμων άνθρωπος, το μόνο που κάνει, όταν βλέπει κάτι ότι είναι λάθος και ότι θα σχολιαστεί, τον προστατεύει. Και είπα εγώ αυτό και κάποιοι βγήκαν και είπαν ότι παίρνω και πολλά λεφτά. 

Ό,τι πω τα ίδια λεφτά παίρνω. Δεν ξέρω αν έχετε μάθει εσείς αλλιώς και παίρνετε άλλα λεφτά περίεργα, από κάτω, από πάνω… Εγώ τα ίδια λεφτά παίρνω και μάλιστα όλα νόμιμα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου