Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νίκη Λάμη: «Σε απάτησαν και σένα;»

"Είναι αλήθεια αυτό και έτσι την αποχαιρέτησα" παραδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για πρώην σύντροφο του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τη Νίκη Λάμη, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1. 

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή απαντώντας, πάντα, στις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Όταν όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφερε την κουβέντα στην… απιστία, προχώρησε με άνεση και ο ίδιος μαζί με την καλεσμένη του σε μια απρόσμενη αποκάλυψη. «Έχεις μπει ποτέ τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρεις ή και να το ξέρεις;» ρώτησε, αρχικά, την καλεσμένη του για να πάρει κάθετη αρνητική απόκριση και να επιμείνει στη συνέχεια. «Όχι ε; Έχεις βρεθεί τρίτο πρόσωπο σε σχέση;» ρώτησε εκ νέου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να λάβει, τώρα, θετική απάντηση από τη Νίκη Λάμη και να ακολουθήσει ένας ενδιαφέρον σύντομος διάλογος.

Γ.Α.: Έχεις βρεθεί ε;

Ν.Λ.: Ναι.

Γ.Α.: Σε απάτησαν και σένα;

Ν.Λ.: Όχι, το αντίθετο.

Γ.Α.: Εσύ απάτησες;

Ν.Λ.: Ναι.

Γ.Α.: Καλά, αυτό μπορεί να έχει συμβεί σε όλους μας. Δεν έμαθες όμως ποτέ ότι σε απάτησαν;

Ν.Λ.: Ναι, αφού χώρισα το έμαθα.

Γ.Α.: Αφού χώρισες; Μόνο εγώ τελικά έχω πονέσει τόσο πολύ ε;

Ν.Λ.: Γιατί; Δεν χρειάζεται, βρίσκουμε τρόπους να πονάμε αν θέλουμε.

«Εμένα όμως γράφτηκε στο μήνυμα του τηλεφώνου όλη η πράξη που έκανε! Η κοπέλα που με απάτησε, πήρε κατά λάθος τηλέφωνο την ώρα της πράξης και ηχογραφήθηκε όλη η πράξη στο τηλέφωνο» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, προκαλώντας εύλογα την έκπληξη της Νίκης Λάμη για να συμπληρώσει στο late night του ΑΝΤ1 πως «ήταν πολύ σκληρό. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα, με εμένα δεν τα κάνεις αυτά. 

Και είναι αλήθεια αυτό, έτσι και την αποχαιρέτησα. Η επόμενη ημέρα ήταν χάλια γιατί το άκουσα 700 φορές το μήνυμα αυτό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου