Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Δεν πρόκειται να το ξεχάσω, μην το ζήσει κανείς ούτε επαγγελματικά»

"Ήμουν σε άδεια και έγινε ανάκληση γιατί έπρεπε να πάω να βοηθήσω" ομολογεί ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Γρηγοριάδης όταν συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κλήθηκε, μάλιστα, να θυμηθεί όσα τραγικά γεγονότα τον «λύγισαν» και δεν θα ξεχάσει εύκολα μέχρι και σήμερα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Γρηγοριάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ ευαίσθητος σε θέματα παιδιών και ηλικιωμένων. Δεν μπορώ να δεχθώ δηλαδή ότι κάποιος ασκεί βία σε ανυπεράσπιστους πολίτες, και τα παιδιά τα θεωρώ ανυπεράσπιστα, λεκτική πόσο μάλλον σωματική και για τους ηλικιωμένους το ίδιο. Βίωσα την τραγωδίa στα Τέμπη με τους 21 μαθητές από την αρχή μέχρι και το τέλος. Ήμουν σε άδεια, έγινε ανάκληση γιατί έπρεπε να πάω να βοηθήσω και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Ήταν 21 παιδιά, στο Μακρυχώρι, 21 οικογένειες να συνοδεύουν τα παιδιά τους στην τελευταία τους κατοικία».

«Κανένας να μην το ζήσει, ούτε επαγγελματικά να μην το ζήσει αυτό το πράγμα. Και τώρα είναι ο σεισμός στην Τουρκία. Μετά το Μακρυχώρι, ναι, νομίζω πως είναι πιο έντονη στιγμή η Τουρκία. Έχω ζήσει και καλές στιγμές όμως. Έχω γελάσει δηλαδή πολύ σε ρεπορτάζ, έχουν τύχει κάποιες αναποδιές που το έχω διασκεδάσει και πάρα πολύ αλλά υπάρχουν δυστυχώς και τα μελανά σημεία γιατί όπως λένε και οι Άγγλοι, Good news no news».

«Πήγα πέρυσι στην Ουκρανία, μπορεί να μην ήμουν μέσα στο πεδίο των μαχών αλλά τώρα στην Τουρκία έζησα τον όλεθρο. Νιώθω πολύ κενός σαν άνθρωπος από τότε που επέστρεψα, έχω αναθεωρήσει πολλά για τη ζωή μου. Το να σκοντάφτεις πάνω σε νεκρούς δεν είναι εύκολο. Το να πατάς πάνω σε συντρίμμια και να ξέρεις ότι από κάτω είναι ζωντανοί άνθρωποι και μπορεί να σου φωνάζουν και να μην τους ακούς, δεν είναι εύκολο» είχε δηλώσει επίσης, νωρίτερα, ο δημοσιογράφος και σταθερός συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου