Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Της είπα: σας παρακαλώ δεν θέλω να γίνω κατίνα»

"Δεν έχει τύχει να θυμώσω με παιδί σε παράσταση, γιατί συνήθως όταν κάποιο παιδί κάνει φασαρία, έχει προβληματάκι", δηλώνει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κάρμεν Ρουγγέρη. 

Η γνωστή ηθοποιός και θεατρική παραγωγός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη μεγάλη της αγάπη, το παιδικό θέατρο, και τα ιδιαίτερα περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

«Με στενοχωρεί πολύ το κινητό στα παιδιά. Το παιδί έχει ανάγκη να το προσέξουμε, έχει ανάγκη την τρυφερότητα που σου δίνει το θέατρο και όχι το γυαλί. Δεν έχει τύχει να θυμώσω με παιδί σε παράσταση, γιατί συνήθως όταν κάποιο παιδί κάνει φασαρία, έχει προβληματάκι», δηλώνει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Το καταλαβαίνει η μάνα, οπότε το παίρνει έξω. Συμβαίνει όμως πολλά παιδιά να μη θέλουν να μπουν στο θέατρο, γιατί έχουν πάει σε άλλη παράσταση και ίσως επειδή είδαν κάποιο μαχαίρι, έχουν τρομάξει. Τότε το παίρνω αγκαλιά και του λέω: θέλεις να δούμε την παράσταση μαζί;», περιγράφει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Θα υπάρξουν ίσως και στιγμές που θα θυμώσω αλλά δεν μου αρέσουν οι καβγάδες. Για να καταλάβεις, μια φορά μου έριξε η από πάνω μου σκόνες και της λέω: σας παρακαλώ, δεν θέλω να γίνω κατίνα», σημειώνει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν θα μπορούσα να βγω και να κάνω φασαρία, δεν μου πάει. Το λέω και στα παιδιά μου: μη θυμώνετε, όταν θυμώνετε γίνεστε άσχημοι, ενώ όταν χαμογελάτε, είστε όμορφα», παραδέχεται η Κάρμεν Ρουγγέρη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου