Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Ιωάννα Βάσσου: «Αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα από το Star μετά από 21 χρόνια»

"Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν δυστυχισμένη, πήγαινα στη δουλειά με ένα σφίξιμο στο στομάχι", περιγράφει η Ιωάννα Βάσσου για τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε η Ιωάννα Βάσσου στην Αθηναΐδα Νέγκα. 

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το Star μετά από 21 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας.

«Αγαπώ τη ρουτίνα εγώ πάρα πολύ. Έτσι έχω μεγάλωσει. Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις, δεν θέλω να με βγάζουν από το πρόγραμμά μου, εκνευρίζομαι τρομερά. Όμως, θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος να μένεις τόσα χρόνια σε μία δουλειά. Δεν εξελίσσεσαι, βαλτώνεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα από το Star», δηλώνει η Ιωάννα Βάσσου.

«Είναι ένα κανάλι που θα το έχω πάντα στην καρδιά μου. Μπήκα 22 χρονών κοριτσάκι και βγήκα 42 χρονών μητέρα και επαγγελματίας δύο δεκαετιών. Πήρα πολλά από εκεί. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως ήμουν δυστυχισμένη, πήγαινα στη δουλειά με ένα σφίξιμο στο στομάχι», εξομολογείται στη συνέχεια η γνωστή anchorwoman.

«Η επαγγελματική δυστυχία προκύπτει όταν κάνεις τα ίδια και τα ίδια, όταν νιώθεις ότι δεν εξελίσσεσαι, όταν υπάρχουν συνάδελφοι που σου χαλάνε τη διάθεση και τους θεωρείς λίγο τοξικούς», τονίζει η Ιωάννα Βάσσου αμέσως μετά.

«Τόσο ωραίο κλίμα σε χώρο εργασίας όπως το Action24 δεν έχω ξαναδεί. Επειδή έχω φίλους σε όλα τα κανάλια, το λέω με σιγουριά. Βλέπεις ανθρώπους με καθαρό βλέμμα, ερχόμαστε όλοι με διάθεση στη δουλειά μας», δηλώνει για τη νέα της τηλεοπτική στέγη η Ιωάννα Βάσσου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου