Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Με την σωματική ψυχοθεραπεία βρήκα το κουμπί του κι είναι στην ζωή μου»

"Μου έχουν σούρει διάφορα. Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια" δήλωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Συνέντευξη στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μίλησε για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει μέσα από την σωματική ψυχοθεραπεία και την κίνηση που έκανε για έναν έρωτα.

«Η εσωτερική μου διεργασία έγινε από την σωματική ψυχοθεραπεία. Κατάλαβα ποια είμαι. Πριν από αυτό μπορεί να πλακωνόμουν, τώρα δεν πρόκειται. Μου έχουν σούρει διάφορα. Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Αυτή η φράση αν την αποκωδικοποιήσουμε, μας λέει ακριβώς αυτό. Όταν αυτός με κρίνει ότι είμαι…, το πλέον σίγουρο είναι να είναι αυτός… Στην σκηνή από μικρό παιδάκι γινόταν κάτι μαγικό. Ήμουν και μέσα σε αυτό που έπαιζα κι έξω. Αυτό μου έδινε έναν έλεγχο στην κατάσταση. Στην ζωή μου όμως δεν μπορούσα να το κάνω. Με την σωματική ψυχοθεραπεία βρήκα το κουμπί του κι είναι στην ζωή μου και στην καθημερινότητά μου»

Δειτε το βιντεο εδω

«Έχω κάνει διάφορα για έρωτες. Τι ταξίδια, τι έχω βγει σε φωταγωγό και περπάτησα πάνω  στο λούκι για να μπω σε ένα σπίτι. Άπραγη έφυγα. Δεν έβλεπα. Δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν το άτομο γιατί πίστευα ότι θα με περιμένει κι αφού κοιμόταν, δεν ήξερα ποιος είναι. Κινδύνεψα. Μπορούσα να πέσω κάτω»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου