Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ελένη Καστάνη: «Δεν πρόκειται ποτέ ο Παπακαλιάτης να με πάρει σε σειρά του»

"Δυστυχώς εγώ δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων" παραδέχθηκε η Ελένη Καστάνη.

Στην εκπομπή που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν επανήλθε η Ελένη Καστάνη για να παραχωρήσει συνέντευξη, το πρωινό της Παρασκευής, στο STAR. 

O λόγος για το Breakfast@Star όπου και η αγαπημένη μας ηθοποιός συνάντησε τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου.

Μέσα σε όλα, λοιπόν, η Ελένη Καστάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φλερτάρω, μου αρέσει το φλερτ και το λατρεύω. Είμαι πολύ καλή και πολύ δυνατή στο φλερτ, για το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν θα το φέρω καλά».

«Το πιο βολικό καμάκι που έχω δεχθεί ήταν στα νιάτα του. Όταν εργαζόμουν σε ένα μπαράκι που είχε ο Ντίνος Αυγουστίδης,στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχει, προ αμνημονεύτων χρόνων. Ερχόταν λοιπόν ένα παιδί, ένας κούκλος που δεν τον ξεχνώ, νωρίς με το ποτό του όσο εγώ δούλευα μέσα στο μπαρ και ήταν ακόμα άδειο το μαγαζί. Αναρωτιόμουν τι ήθελε αυτός ο Ανδρέας, δεν τον ξεχνώ, ώσπου κατάλαβα ότι ήθελε εμένα και για αυτό ερχόταν. Μπορεί να ερχόταν για έναν μήνα και κάποια στιγμή τόλμησε και μου το είπε, γιατί ήταν και μικρούλης νομίζω».

«Έχω ζηλέψει, εννοείται, το Maestro που είναι μια καταπληκτική δουλειά. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με τον Χριστόφορο και δεν θεωρώ ότι πρόκειται ποτέ ο άνθρωπος να με πάρει. 

Δειτε το βιντεο εδω

Ο καθένας έχει τον κύκλο του, τους ηθοποιούς που συνεργάζεται και δυστυχώς εγώ δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελένη Καστάνη στο Breakfast@Star της Παρασκευής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου