Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τι γίνεται με τη δωρεά που θέλει να κάνει η Πάολα

O διοικητής του νοσοκομείου υποστήριξε πως κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του

Σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την εμφάνιση κάποιων τραγουδιστών μεταξύ των οποίων και της Πάολα σε νυχτερινά μαγαζιά, λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα και ανακοίνωσε στο κοινό πως θα διαθέσει χρήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», ανέφερε η Πάολα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Βρυώνη, ο διοικητής του νοσοκομείου είπε κατηγορηματικά ότι ούτε η τραγουδίστρια ούτε κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί του ή με κάποιο μέλος της διοίκησης για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να κάνουν κάποια δωρεά.

Ακόμη, εξήγησε πώς έχει η διαδικασία των δωρεών στα νοσοκομεία. Ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει δωρεά σε κάποιο νοσοκομείο εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει. Στη συνέχεια το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει και στη συνέχεια ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίσει εάν θα δεχτεί τη δωρεά.

Δειτε το βιντεο εδω

Την ίδια στιγμή πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολας ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια σκοπεύει να διαθέσει χρήματα για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και στις οικογένειές τους και για να προχωρήσουν σε αυτό τον σκοπό έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου