Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Δημήτρης Παπανώτας: «Κάποιες παρουσιάστριες έδωσαν δικαιώματα»

"Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας", σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για τα υβριστικά σχόλια και τον ηλικιακό ρατσισμό που δέχεται στο Twitter σχολίασε η παρέα του Happy Day. 

Ο Δημήτρης Παπανώτας, παίρνοντας τον λόγο, αναφέρθηκε στις διακρίσεις που υφίστανται οι άνθρωποι των media λόγω της ηλικίας τους, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει τη δική της άποψη.

«Είπε πολλά σωστά πράγματα η Ναταλία. Είναι δυνατόν έναν άνθρωπο στη δεκαετία των 50 να τον λένε παππού ή γριά και «να πας να πεθάνεις»; Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοεί η Ναταλία», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Από κάποιο σημείο και μετά δεν σε νοιάζει να αρέσεις σε όλους. Ειδικά στις γυναίκες υπάρχει ακόμη πιο σκληρός ρατσισμός. Ότι το παίζει 20χρονη ενώ είναι 40άρα, ότι φοράει το σορτσάκι που θα έπρεπε να φοράει η κόρη της, ότι πώς την έχει δει έτσι και το παίζει μπεμπέκα;», σχολίασε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πάει μία ωραία γυναίκα σε μία δουλειά. Θα πουν ότι κάποιον έχει τυλίξει ή κάποιον έχει και την προωθεί», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Γιατί δόθηκαν και αρκετά δικαιώματα ειδικά στον χώρο της showbiz. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δόθηκαν από πολλές πολλά δικαιώματα και μετά γίνεται τσουβάλιασμα. Είναι μία δουλειά που σε κουράζει πάρα πολύ και από μια ηλικία και μετά νιώθεις ότι ξεζουμίζεσαι», επισήμανε ο Δημήτρης Παπανώτας αμέσως μετά.

«Κι εγώ που μετράω ήδη 20 χρόνια, μπορεί να έκανα μία εκπομπή μίας ώρας και να ήμουν χάλια ψυχολογικά και εδώ που ξυπνάω απ’ τις 6:15 δεν με κουράζει. Νιώθω ότι σε αυτή τη δουλειά, αν έχεις ένα καλό κλίμα, η γεύση που σου αφήνει στο τέλος είναι γλυκιά, όσο κι αν σε κουράζει», είπε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου