Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Τέμπη – Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια»

"Ήταν πολύ δύσκολο να εμφανιστούμε την προηγούμενη Τετάρτη, δεν βγήκε η εκπομπή. Δεν πήγαμε στο ραδιόφωνο και δεν υπήρχε καμία διάθεση να μιλήσουμε" ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά το The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να μην γίνει εκτενής αναφορά στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε συγκινημένος:

«Είναι από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει, αν και όλα αυτά τα χρόνια και με τις ζωντανές εκπομπές βρέθηκα πάρα πολλές αντιμέτωπος με γεγονότα που εμάς του ψυχαγωγικού μας σοκάρουν και μας κάνουν να μην μπορούμε καν να αντιδράσουμε και να εμφανιστούμε στην τηλεόραση… Ήταν πολύ δύσκολο να εμφανιστούμε την προηγούμενη Τετάρτη, δεν βγήκε η εκπομπή. Δεν πήγαμε στο ραδιόφωνο και δεν υπήρχε καμία διάθεση να μιλήσουμε. Τα λόγια είναι περιττά. Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος, όλος ο πλανήτης ξέρουν πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει.

Έσπασαν μέσα μας όλα. Είμαστε χίλια κομμάτια και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε και να βρεθούμε στις θέσεις μας να πάμε παρακάτω. Χωρίς να ξεχάσουμε ούτε μια στιγμή το γεγονός.» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, επισημαίνοντας ότι οι συνεντεύξεις που θα προβληθούν μέσα στην εβδομάδα, είχαν γυριστεί πριν το τραγικό συμβάν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου