Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Τέμπη: «Τι έφταιξε το κοριτσάκι μου και πέθανε μέσα στα λιωμένα σίδερα»

Εγώ το έβαλα στο τρένο χαμογελαστό και με όνειρα ζωής και μου το έφεραν πίσω σε ένα άσπρο φέρετρο

"Εγώ το έβαλα στο τρένο χαμογελαστό και με όνειρα ζωής και μου το έφεραν πίσω σε ένα άσπρο φέρετρο και με τα παπουτσάκια του σε μία νάιλον τσάντα" τόνισε ο πατέρας της Αγγελικής που "έφυγε" στην τραγωδία στα Τέμπη.

Για την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη και στοίχισε τη ζωή της κορούλας του μίλησε ο Ηλίας Παπαγγελής, το βράδυ της Τετάρτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας, η οποία επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την εμπορική, μίλησε απευθείας στο συναίσθημα του τηλεοπτικού κοινού.

Ειδικότερα, κ. Παπαγγελής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «11 παρά 20 μίλησα τελευταία φορά με την κόρη μου και η μητέρα της 11:08, δηλαδή λίγα λεπτά πριν την τραγωδία. Την πήραμε μετά από 10 λεπτά αλλά δεν απαντούσε. Σηκωθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και 12 και 10 ξεκινήσαμε να πάμε στη Λάρισα».

«Στην Ελλάδα ζούμε! Είτε πληρώσει κάποιος αποζημιώσεις είτε δεν πληρώσει, το παιδί μας δεν γυρνάει πίσω. Θέλω να πάρω μια απάντηση. Εγώ το έβαλα στο τρένο χαμογελαστό και με όνειρα ζωής και μου το έφεραν πίσω σε ένα άσπρο φέρετρο και με τα παπουτσάκια του σε μία νάιλον τσάντα. Ποιος θα μου απαντήσει τι έφταιξε το κοριτσάκι μου και πέθανε μέσα στα λιωμένα σίδερα και πώς εγώ, η γυναίκα και τα τρία παιδιά μας θα σταθούμε στα πόδια μας;» συμπλήρωσε ο Ηλίας Παπαγγελής  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Τετάρτης.

Δειτε το βιντεο εδω

«Πέραν του σταθμάρχη, που κρατείται προσωρινά, υπάρχουν και άλλες ευθύνες. Όλοι περιμένουμε να πάρουμε απαντήσεις» υπογράμμισε ακόμα ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου