Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ορέστης Τσανγκ: «Δεν με αντιπροσωπεύει το Survivor All Star, είναι ανθρωποφαγικό»

"Καθόλου δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στο Survivor All Star".

Για το Survivor All Star κλήθηκε να μιλήσει ο Ορέστης Τσανγκ όταν βρέθηκε καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα, την Τετάρτη, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. 

Μάλιστα, ο νεαρός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και δεν θα συμμετείχε σε αυτό τον κύκλο.

Ειδικότερα, ο Ορέστης Τσανγκ τόνισε πως «ξεκίνησα να ασχολούμαι με την παραγωγή ταινιών και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν μπόρεσα συμμετέχω φέτος στο Survivor αν και είχα την πρόσκληση. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που έχω ανοίξει την εταιρία παραγωγής, ασχολούμαι με τα κινηματογραφικά όπου και ετοιμάζουμε την άλλη εβδομάδα να στείλουμε την ταινία μας στο Φεστιβάλ των Καννών 2023».

«Καθόλου δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στο Survivor All Star. Τον πρώτο μήνα ήξερα πως μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο όποτε θέλω και να τους πω «βάλ’ τε με τώρα». Είχα ανοιχτή πρόσκληση αλλά τότε ήμουν μέσα στο μοντάζ και δεν μπορούσα με τίποτα να φύγω. Μετά όμως όσο περνούσε ο καιρός και τώρα που είμαστε στα μέσα του Μαρτίου θέλω να πω πως δεν το μετάνιωσα καθόλου επειδή νομίζω πως είναι το μοναδικό Survivor που δεν με αντιπροσωπεύει. Είναι αρκετά ανθρωποφαγικό, είναι όλοι οι παλιοί στο παιχνίδι και θέλουν να δείξουν ποιος είναι ο πιο μπρατσαράς».

Δειτε το βιντεο εδω

«Το θέμα πάντα είναι εάν η στρατηγική είναι ανθρωποφαγική ή γίνεται με ήθος, στα όρια και τα πλαίσια του παιχνιδιού, χωρίς να θίγεις την προσωπικότητα του άλλου. Φέτος νιώθω ότι είναι πολύ ανθρωποφαγικό και ένα Survivor που δεν με αντιπροσωπεύει» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ορέστης Τσανγκ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου