Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Τριαντάφυλλος για Σπύρο Μαρτίκα: «Αν ήμουν ο πατέρας της Ελευθερίας, θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο»

"Η Ελευθερία δεν ήταν κλέφτρα στο Survivor. Πρέπει να ξέρει ο Μαρτίκας, επειδή είναι εκεί δύο χρόνια και έχει τρελαθεί, ότι λέγεται Survivor", αναφέρει ο Τριαντάφυλλος.

Καλεσμένος στο Happy Day βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Τριαντάφυλλος. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US, μίλησε για την εμπειρία του στο φιλανθρωπικό show του Alpha, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.

«Το να πεις κάποιον «κλέφτρα» είναι πολύ βαριά κουβέντα. Αν ήμουν αδελφή της Ελευθερίας, οικογένεια της ή αν ήμουν ο πατέρας της, πραγματικά Σπύρο Μαρτίκα θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο. Θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν σε βάρος της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Τα λέει ωραία ο Μαρτίκας, αλλά αυτές οι λέξεις… Η Ελευθερία δεν ήταν κλέφτρα στο Survivor. Πρέπει να ξέρει ο Μαρτίκας, επειδή είναι εκεί δύο χρόνια και έχει τρελαθεί, ότι λέγεται Survivor», σχολίασε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Εγώ αν θέλω να κλέψω κάτι να σωθώ και να δώσω και στον φίλο μου φαγητό, θα το κάνω. Αν βρω ένα σπίτι στη ζούγκλα θα πάω να ζεσταθώ, αν βρω ένα τηλέφωνο θα μιλήσω. 

Δειτε το βιντεο εδω

Ο κόσμος έχει ξενερώσει και αυτό φαίνεται και στα νούμερα της τηλεθέασης», πρόσθεσε κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος για το Survivor.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου