Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Μου εύχονται καθημερινά να μην ζήσω»

"Δεν βρίζουν εσένα που προβάλλεσαι, βρίζουν κάποιον σαν εσένα. Δεν βρίζουν τον άνθρωπο, αλλά την προβολή και την ιδιότητα" δήλωσε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον αποκάλυψε ότι δέχεται κακόβουλα σχόλια και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζει.

«Έχω πολλούς haters. Έχω καθημερινά στο ραδιόφωνο ανθρώπους που μου εύχονται να μην ζήσω. Χοντρά πράγματα. Τα έχω φιλοσοφήσει και δεν με επηρεάζουν. Δεν βρίζουν εσένα που προβάλλεσαι, βρίζουν κάποιον σαν εσένα. Δεν βρίζουν τον άνθρωπο, αλλά την προβολή και την ιδιότητα. Έχουν μάθει να μισούν. Όποιος κι αν είναι σε αυτήν την θέση, αυτοί κάτι θα βρούνε» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Δειτε το βιντεο εδω

«Άρα, δεν βρίζουν εμένα, αλλά κάποιον σαν εμένα. Πιστεύω ότι όλα γιγαντώνονται πίσω από μία οθόνη γιατί πολλοί είναι «βούλωσέ το» κι από κοντά «γεια σου, τι κάνεις;». Θέλει λίγη προσοχή το live, μια διαχείριση τι περνά και τι όχι, αυτό πως να το πω και σκέφτεσαι διπλά και τριπλά» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου