Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν έχουμε βρεθεί όλοι μαζί, αλλά τα λέμε κατά καιρούς με την Ελένη Μενεγάκη»

"Τα ίδια συζητώ εγώ με την Ελένη και τα ίδια η Νατάσα; Άλλα συζητάνε εκείνες. Έχουμε καλή σχέση" ανέφερε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ο Ανδρέας Φουστάνος παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στην δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. 

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για την αλλαγή στην προσωπική του ζωή, αλλά και τις σχέσεις του σήμερα με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ελένη Μενεγάκη.

Σε ερώτηση αν είναι μαζί με την σύντροφό του απάντησε: «Με ποια από όλες; Όχι αλλάξαμε, είμαστε σε άλλο… Δεν υπάρχει χωρισμός, αλλαγή υπάρχει. Στην ζωή σου αλλάζεις. Τι θα πει χωρισμός; Δηλαδή αν έχεις με κάποιον μία σχέση, τραβάς έναν τοίχο και δεν του ξαναμιλάς;» είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος και συνέχισε για την καινούρια του σχέση: «Τι νέα σχέση; Δεν είναι πολύ νέα. Όχι, δεν είναι η ίδια. Μια χαρά είμαι. Πάντα περνώ καλά. Εννοείται (σ.σ. ότι έχουμε διαφορά ηλικίας). Τι να είμαι με συνομήλικη; Δεν μπορώ να έχω ανθρώπους που έχουν βαρεθεί την ζωή τους. Θέλω ανθρώπους ζωντανούς και που να έχουν κέφι για οτιδήποτε. Γάμους εντάξει κάναμε»

«Με την Νατάσα Θεοδωρίδου έχουμε μία καταπληκτική σχέση. Κατ’ αρχήν έχουμε ένα παιδί μαζί κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι σχέσεις τους με την Ελένη Μενεγάκη είναι μια χαρά. Οι ασχολίες τους μπορεί να μην τις φέρνουν κοντά, αλλά είναι μια χαρά. Δεν έχουμε βρεθεί όλοι μαζί. Τα λέμε κατά καιρούς με την Ελένη Μενεγάκη. Τα ίδια συζητώ εγώ με την Ελένη και τα ίδια η Νατάσα; Άλλα συζητάνε εκείνες. Έχουμε καλή σχέση. Δεν έτυχε να βρεθούμε όλοι μαζί» πρόσθεσε ο Ανδρέας Φουστάνος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου